Kaarten gemaakt van theezakjes

Vandaag is zo’n dag dat ik dus kaarten krijg gemaakt van theezakjes. Ik laat dus maar even een exemplaar zien.
Aangezien ik morgen naar Amersfoort ga, zit ik de hele dag al bijna in de theezakjes, er moet nog van alles gesorteerd worden en weer mee. Ben niet helemaal bij wat betreft het toevoegen in de lijsten en mappen, maar dat is niet anders. Maar dat houdt dus wel vaak in dat je wat meer zakjes zult ruilen die je naderhand thuis al hebt liggen. Wat mijzelf betreft is dit de laatste beurs van 2006. De meeste beurzen zijn toch wat verder weg in Nederland en nu de winter toch voor de deur staat, is het dan in het donker vertrekken en thuiskomen en dat is niet echt gezellig. De komende maanden zal het dus weer gezellig ruilen worden via internet.


Verjaardagskaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =