De mooiste

Er zijn zakjes, die je gewoon zo graag wilt bezitten en die je zo mooi vindt, dat je daar gewoon alles voor op alles zet om die zakjes te krijgen. Dat had ik ooit met de Lipton Montania zakjes, natuurlijk de Disney zakjes en zo zijn er nog wel een aantal. Maar ineens kom je op internet weer een zakje tegen die je niet bezit en maar die je gewoon weer moet bezitten.

Zo kwam ik dus via Jose een zakje tegen van Harrods met een beertje. Maar ja er zijn meer mensen die dat zakje willen bezitten en dit keer ging hij aan onze neus voorbij. Een leuk en duidelijke foto heb ik op dit moment zelfs nog niet, maar toch even een beeld van wat ik dus nu zoek. Dus mensen die toevallig naar London gaan, kijk eens voor mij bij Harrods.

Harrods Teddy

Reacties

Hoi

Nou dat is toevallig ik ga begin december naar London.
En ik zal wel even voor ons kijken bij Harrods.
Hopelijk vind ik het doosje.

José 31-10-2006 @ 13:13

Lieve Jose, nou dat inderdaad wel heel toevallig, en wat een mazzel, want ik weet dat jij dit zakje ook nog wel wilt toevoegen aan je verzameling. Maar kijk daar maar eens goed rond, er zijn misschien ook wel leuke Advent series, neem maar mee. De betaling komt voor elkaar.

Maria 02-11-2006 @ 12:55

Hallo José, mocht je een doosje vinden wil ik graag een zakje met je ruilen. Groetjes en veel plezeir in London.

Elly 12-11-2006 @ 19:49

Hoi
Ik zal mijn best doen maar als ik hem heb wil ik hem best met je ruilen.
Maar ik had al gehoord dat het vreselijk duuuuuuuuur bij Harrods is en dat allen maar moet gaan kijken dus dat wordt dan niet bij de thee kijken want dat is wel erg verleidelijk.
Ik denk dat ik toch even ga kijken want ik kan de verleiding toch niet weerstaan om er een kijkje te nemen.

José 13-11-2006 @ 10:31

Ach wat is duur, jij bent toch een rijke vrouw?? Maar als hem daar zit, dan moet je hem gewoon meenemen. Zou er bijna bij zeggen dat je anders niet meer terug hoeft te komen. hahaha.
Heb ondertussen de Goldmannchen wel voor je binnen. Als je binnenkort eens weer over Zuidbroek kunt komen dan kun je weer wat meenemen.

Maria 13-11-2006 @ 10:52

Ja in de liefde en gezondheid.

José 14-11-2006 @ 11:29

hoi

Nou dames ik heb slecht nieuws heb het doosje niet gevonden.
Ik heb overal gekeken.

José 05-12-2006 @ 14:35

Niet getreurd, hebben we in elk geval nog wat om naar uit te kijken. Want ooit zullen we hem vast ergens vinden en bemachtigen. En het mooiste van verzamelen is toch dat we er nooit klaar mee zijn, maar dat er altijd nog genoeg is om te scoren.

Maria 05-12-2006 @ 21:24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 20 =