Help

Soms denk je dat je een hele serie compleet bezit, maar ineens kom je een zakje tegen die je mist. Ik zoek dus toch nog wat van de vorige serie van AH. En dan uit de serie groene thee. Ik weet nu dus niet precies hoeveel er zijn en welke smaken. Wie kan me dat vertellen en wie heeft er misschien deze zakjes voor me.

AH

Reacties

Hoi Maria,
De groene theezakjes van Albert heijn zijn de volgende: groene thee, groene thee pruim ginseng, groene thee perzik, groene thee vanille. Alle 4 zijn ze er met en zonder witte band onder de flap.
Als je naar Amersfoort komt (28 oktober) dan kunnen we ze wel ruilen. groetjes, Marjoke

Marjoke 18-10-2006 @ 13:41

Heb ik dus ondertussen in mijn bezit.

Maria 12-11-2006 @ 22:07

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 4 =