Beurs te Amersfoort

Op zaterdag 28 oktober as. is er een algemene ruilbeurs te Amersfoort. Die dag komt me eerlijk gezegd totaal niet uit, de vrijdag ervoor is er voetbal in Veendam. En diegene onder de lezers die mij wat beter kennen die weten waarom dit voor mij een druk weekend is, maar maakt me eigenlijk helemaal niets uit, ik ga lekker wel naar Amersfoort. Ik heb op dit moment weer redelijk veel leuk ruilmateriaal en wil toch dit wel graag de deur weer uit hebben. Plus dat ik natuurlijk van alles zoek. Oa dit leuke zakje, die momenteel op een veiling staat en waar iemand op dit moment al 17 euro voor heeft geboden. Nou verzamelen is leuk en elke hobby kost geld, maar 17 euro voor 1 zakje, dat gaat me toch echt veel te ver.

Pickwick Kamille

Reacties


Dit zakje nog steeds niet in mijn bezit.

Maria 13-05-2007 @ 20:02

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 4 =