Niet ontvangen pakketjes

Is het nu toeval of niet, maar ik heb dus 2 pakketjes die uit Amerika zouden komen nog steeds niet ontvangen. Ondertussen is het bij beide bijna 4 week geleden maar ik heb dus niks, op mailtjes van mij naar de verkopers wordt niet gereageerd en de andere heeft het er alleen maar over dat het er aan komt.

Maar als ik vraag naar de barcode zodat we het pakket kunnen gaan traceren dan komt er een vaag antwoord dat ze dit niet weet. Bah, zo gaat de lol van het kopen overver er wel een beetje af. Maar dan koop je wat voor een paar pounds in Engeland, en krijg je ineens een berichtje dat er 1 pound terug betaald wordt, omdat de portokosten lager waren dan dat deze persoon dacht, dit maakt toch wel weer een hoop goed. En voor de rest, gewoon afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =