Theezakjes, theezakjes en nog eens theezakjes

Vandaag eens even aan het opruimen in mijn theekamertje. Want zo langzamerhand liggen overal zakjes en doosjes met theezakjes die ik krijg aangeleverd. Vaak zijn het de gewone huis tuin en keuken zakjes, en die worden dus eerst even aan de kant gelegd, om ze later nog eens goed te bekijken en te sorteren. Misschien zijn ze nog eens te ruil of komen ze van pas voor iemand die knutselt met theezakjes. Ik heb ze nu dus maar eerst even in een grote doos weggezet want de komende tijd kom ik aan dit soort klusjes toch niet toe en besteed ik alleen mijn tijd aan de verzameling om die bijgewerkt te krijgen. Afgelopen week namelijk van een aantal personen weer leuke zakjes gekregen. Bedankt Herman Reilman, Koos Kalk en Groothandel de Boer. Gezamelijk hebben jullie er voor gezorgd dat ik weer dichter bij de 15 000 ga komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 20 =