Ruilen

Ondanks mijn spaarzame vrije tijd toch weer een leuke ruil gedaan met een startende verzamelaar in Denemarken. Zij had nog helemaal niets uit Nederland en mijn scans waren dus een verschrikking voor haar, alles was nieuw en wat moet je dan kiezen. Maar zo is het voor mij om “gewone” deense zakjes te vinden. Nu had ik niet zo veel als zij wel bij mij zag, maar ik heb haar heel erg blij kunnen maken met heel veel extra zakjes, die de Nederlandse verzamelaars toch nooit meer pakken. Hardstikke leuk, ik gelukkig met mooie exemplaren en zij gelukkig met heel veel zakjes.

Reacties


hallo

mijn dochter is ook een beginnende verzamelaarster.Wij hebben inmiddels ook dubbelen.Kunnen we evt ruilen ??

gr anky en monique

monique en anky 20-09-2006 @ 21:39

theezakjes…??:S
leuwk onderwerp uche uche

bastiaan 01-10-2006 @ 19:27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − zes =