Kopen, kopen en nog eens kopen

Het nadeel van een geslaagde beurs is dat je ruilmateriaal weer grotendeels op is. Tuurlijk heb ik nog mega veel zakjes, te ruil maar die zijn weer niet geschikt voor een Nederlandse beurs, want je raakt echt niet zo maar een AH zakje kwijt. Maar afgelopen weekend ben ik dus gelijk maar weer begonnen met zoeken op internet, en ja hoor, er komen weer 13 doosjes deze kant op, waaronder diverse smaken Lipton Herbal en ook nog wat ander spul. Vanavond gaan we aan de slag met het invoeren van de buit van afgelopen weekend. Als we zo doorgaan dan zitten we 31 decemeber as zeer zeker wel op de 10 000.

 

Reacties

Waar haal jij al die adressen vandaan om zakjes te kopen?
Sietske Gijzen 19-09-2006 @ 18:27
Hoi,
Via Google zoek ik gewoon naar teabags en dan kom je op zoveel verschillende sites en op heel veel kun je kopen, niet iedere firma verzend naar Europa, maar dat lees je wel.
Voor de rest zoek ik natuurlijk op sites als Ebay.
Waar je wel goed rekening mee moet houden is, dat er vanuit Canade en Amerika een behoorlijk bedrag overheen gaat voor porto. Dus is het van belang dat je tot een bepaald gewicht komt zodat het zo aantrekkelijk mogelijk is.
Dit kun je meestal wel in overleg regelen, en als je een doosje koopt, dan moet je vragen of ze alles los in een envelope doen. Scheelt je al snel 5 euro. Succes ermee.
Maria 20-09-2006 @ 09:43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =