2006-Topdag in Assen

Joepie een heel druk weekend achter de rug, zaterdag Assen en ben kapot thuis gekomen. Wat was het daar druk en met mega veel mensen geruild en gekletst. Ja en dat laatste kun je beter niet doen, want als ik eenmaal om tafel zit tussen de zakjes en ook nog klets, dan komt er geen einde meer aan.

Maar het was dus super, ik heb me daar even 408 zakjes geruild en thuis gekomen dus wel even alles sorteren en dan blijkt dus dit mega aantal en ook nog eens 0 dubbelen geruild. En ik weet nu al dat er ook zeer weinig tussen zit wat ik al heb, als dit er 10 zijn dan is het wel echt het maximum. Toppie dus. En dan komt de zondag er achteraan, meestal direct met de kop in de zakjes om alles bij te werken maar dit keer dus niet, nog even een ruil afgehandeld met Hilly Jansen en toen naar de familiedag van BV Veendam. En s’avonds weer in de thee en daar dus even weer 13 nieuwe dozen gekocht in Amerika. Dus volgende beurs kom maar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + tien =