2006-Opfrissertje

Goedemorgen, nog even een 2-tal zakjes die ik eindelijk morgen eens hoop te vinden.

Reacties

Ik heb wel een ander soort voor jou ook een the met kleine klep en het is een licht rose en een klein beetje beschadigt aan de achterkant.
Ik zag in jou map van Pickwick dat je nog niet had.
Heb je er belang bij????
josé 03-10-2006 @ 19:24
Hoi José

Ik verzamel alleen zakjes van Pickwick, en zoek van die serie alle zakjes nog. Dus ik ben er al blij met 1. Nu zie ik dat je reactie dateert van 2006. Maar misschien heb je hem nog of heeft iemand anders er 1. Uiteraard wil ik wel ruilen of tegen betaling hem overnemen.

Mvg Matthijs mmlokerse@tele2.nl

Matthijs 10-01-2012 @ 23:46

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 13 =