6 gedachten over “Elke dag een theetje, deel 6

  1. Wat zijn er toch veel verschillende zakjes. Een lust voor het oog om ze te mogen belijken. Ik vraag me wel eens af hoeveel verschillende soorten zakjes zouden er zijn? Verzamelaars onder ons die er 000.000.000, (je mag zelf de voorste cijfers invullen), die hebben lang nog niet alles.

    Ik zeg altijd mensen die geen hobby hebben zijn arm. Doet er niet toe wat je doet, als je maar wat doet.

    1. Helemaal met je eens, al zie ik ook vaak mensen de hele dag voor een tv zitten. Vraag me dan wel af of dit een leuke hobby is. Lees woensdagavond maar eens mijn nieuwste blog, deze komt morgen online te staan.

  2. Zelf ben ik veel mijn mijn hobby theezakjes/theelabels verzamelen bezig dus het woord ‘verveling’ komt én kwam in mijn vocabulaire NIET VOOR. De prachtige theezakjes die ik hierboven zie wakkeren mijn hebberigheid altijd ’n beetje aan maar ik gun iedereen het zijne. Vanuit het Hedelse wens ik alle verzamelaars nog ’n zonnige zomer toe.

    1. Fijn om te lezen Marja, het is en blijft een leuke hobby. Ik geniet er altijd van wanneer ik weer eens tijd bezit om in de theezakjes te duiken. Tsja verveling, ik vraag me vaak af wat dat is. Dat ken ik totaal niet. Voor mensen zoals jij en ik bestaat dit woord niet.

    1. Dankje, voordeel van een iets mindere zomer, heb er avonden op kunnen stoeien om het zo te krijgen als ik in mijn gedachten had. Zie nog wel een paar kleine dingetjes waarvan ik denk dat dit in praktijk voor de lezer wat onduidelijk is. Maar dit zijn geen zaken waarvan ik dacht om hem nog langer geheim te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *