Elke dag een theetje, deel 3

April, voorjaar en op diverse plekken de japanse kersenbloesem in bloei. Tenminste zo zou het moeten zijn. Helaas is dit voorjaar veel en veel te koud. Maar ik had dus het idee om elke dag een ander japans theetje te gaan drinken. Natuurlijk ook de Sakura, deze bevat naast de camellia sinsensis ook blaadjes van de japanse kersenbloesem. Nu zal menigeen denken, hoe is het mogelijk dat ze zoveel verschillende smaakjes japanse thee in voorraad heeft. Dit is een kwestie van ook volle theezakjes ruilen en zo nu en dan iets kopen. Maar wat een heerlijke maand, was het de ene dag zwarte thee en soms zwarter dan zwart, de volgende dag gingen we voor een groene thee en dan weer een geroosterde japanse thee.Aangezien er nog heel veel verschillende japanse zakjes in voorraad zijn, doen we zeer zeker binnenkort nogmaals een japanse maand. Mei staat in het teken van allerlei landen, van Nederland tot aan de meest verre oorden. Lees je dit nu en denk je aan vakanties naar een ver en vreemd land? Ik zou het dus geweldig vinden wanneer je dan 1 zakje voor me mee zou willen nemen. Helaas zit vakantie er op dit moment nog niet in, maar dit gaat zeer zeker weer komen.

O en wil je eens een lekker theetje met me drinken? Tof, laten we een afspraak maken.

One thought on “Elke dag een theetje, deel 3”

  1. Japan lijkt mij een mooi land zou er graag eens heen gaan en Wow wat een mooie zakjes hopelijk is de thee ook te drinken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × drie =