Advent 2020

Jarenlang heb ik hier tijdens advent dagelijks een theezakje geplaatst met als thema kerst of winter. Helaas was 2019 niet het succes als de jaren daarvoor. Kreeg geen scans aangeleverd en zag her en der een navolging van mijn idee. Afgelopen oktober heb ik gevraagd of ik hier mee door moest gaan en kreeg er amper respons op. Nou begrijp ik dat het merendeel van mijn vaste bezoekers een andere insteek hebben om mijn site te bezoeken dan theezakjes en dat de verzamelaars maar een klein gedeelte van de bezoekers is. Maar al met al ben ik tot de conclusie gekomen dat ik eens een jaar over ga slaan en dus niet elke dag een zakje ga plaatsen. Jammer maar helaas. Mocht er nu toch iemand zijn die dit mist, stuur maar eens wat scans op van zakjes die er nog nooit hebben gestaan, ik zal ze dan een podium geven.

Omdat ik toch een klein beetje bedroefd ben plaatst ik er nu toch een paar van mijn eigen beauties.

3 thoughts on “Advent 2020

  1. Hier wordt ik dus erg blij van. Reacties op de site zelf laten zien dat het niet eng is om te reageren. Helaas zijn er toch heel veel volgers van mij die dit niet doen of durven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =