Aurikel tijd

Wat hebben we toch een ontzettend mooi voorjaar, de dahliaknollen zitten al een aantal weken in de grond, de eerste fuchsia’s hangen er al en de rest staat klaar om na moederdag (IJsheiligen) naar buiten te mogen. Helaas zijn ze niet allemaal even goed de winter doorgekomen. Het is te warm geweest en daar krijgen ze lange uitlopers van en die moest ik verwijderen en nu moeten een aantal dus nog gaan uitlopen.

Maar er zijn ook planten die al volop in bloei staan. Niet bij mij in de tuin of op het terras. Nee deze staan in en rondom de tuin van Ina, voor bekenden Aurikelina. Als verzamelaar kan ik daar zo blij van worden, dan zie ik haar foto’s voorbij komen en dan zou ik er zo een verzameling bij gaan nemen. Maar weet ook dat ik dan verstandig moet zijn en er niet aan beginnen want dan hou ik helemaal geen tijd meer over voor al die andere leuke dingen die ik doe of wil doen.

Mocht je nu belangstelling hebben om de Aurikels eens te bekijken, dit is mogelijk maar wel met inachtneming van de corana maatregelen. En altijd in overleg met Ina. Voor diegene die niet weet waar hij moet zijn, mail even naar mij en ik help je verder.

Argus
Grey Lag
Lilac Ladywood
Outer Limits
Samantha
Trafalgar Square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − drie =