Vandaag begint kerst

Sinds een aantal jaren heb ik een vast ritueel wat betreft kerst. Vaak werk ik tot de laatste dag voor kerst, ook dit jaar werk ik de 24ste nog maar in de aanloop tot kerst heb ik dus een concert met kerstliederen van de 3Js. Helaas dit jaar wat verder van huis, we gaan nu richting Emmen, naar het nieuwe Atlas theater. Deze is weer gevestigd in of nabij Wildlands. Ik laat me dus verrassen. Emmen, we komen er aan.

Voor de rest is er weinig nieuws te melden of het moet al de dood van Jules Deelder zijn. Heel wat jaren terug ben ik eens bij een voorstelling van hem geweest, in het voormalige Veenlust te Veendam, erg leuk maar voor mij had de entreegeld wel wat lager mogen zijn. Die man sprak zo snel, dat ik nog na zat te denken over een verhaal van hem en hij al weer halverwege de volgende was. Man man, deze man kon ik niet bijhouden.

Het zakje van vandaag is er een van dit jaar, de Corasol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =