Nieuwe hobby? Nee hoor

Zoals reeds eerder gelezen probeer ik zo veel mogelijk te fietsen, gaat me ook goed af en 30 km is geen enkel probleem. Helaas laat het weer me de afgelopen dagen in de steek, de herfst met regen en veel wind heeft zijn intrede gedaan. Nou moet ik eerlijk bekennen dat fietsen niet mijn hobby is, ik doe het alleen omdat het goed is voor mijn ademhaling. Dus je moet het fietsen leuk maken, leuke fietspaden vinden, soms een doel waar je heen wilt fietsen en onderweg er ook iets leuks van maken. Dat doe ik dus met het maken van foto’s. Van planten, dieren, mooie boerderijen, gewoon de leuke plaatjes die ik tegenkom tijdens mijn fietstochten.

Nou kreeg ik via Instagram en Facebook al diverse reacties dat ik leuke foto’s maak en dat ik er meer mee zou moeten doen. Daar kan ik alleen maar om lachen want zelf vind ik het maar gewoon huis tuin en keuken materiaal gemaakt met een Iphone. Maar soms ben je toch wel een heel klein beetje trots, een van mijn foto’s stond dus afgelopen week in de krant.

Nou niet gelijk denken, ja logisch want ze werkt bij de krant, dit gaat dus niet op, want de foto is geplaatst in een regionale krant en concurrent van mijn eigen werkgever.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + drie =