We zagen de week doormidden

Woensdag, altijd een dag die voor mij iets zwaarder aanvoelt dan de andere dagen.  Je moet nog 3 dagen werken, maar aan het eind van de dag zit je al weer over de helft. Vaak een drukke dag, om alles voor het weekend in orde te krijgen, de acties moeten de deur uit,  de afhandeling de afgelopen week moet klaar maar ook de promotieteams moeten verwerkt worden zodat ze de komende week weer met voldoende kranten op straat komen te staan.  Gewoon een dag, die aan de ene kant heerlijk is door het vele werk en soms net iets zwaarder aanvoelt dan de andere dagen.

Vandaag gaan we voor een nieuw zakje uit mijn eigen verzameling. Een van Palais de Thé uit Frankrijk. Een beauty en doet ons smachten naar de Nederlandse merken, wanneer komt Pickwick nu eens met iets leuks rondom kerst,  waar blijven de ketens als Albert Heijn, Coop, Spar en al die andere met hun kerst gerelateerde zakjes. We komen niet verder dan het Jumbo winter zakje.  Dus gelijk een oproepje aan alle marketing mensen van Pickwick en alle supers, neem een voorbeeld aan de omliggende landen en kom ook eens met wat leuks.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − elf =