Collega in het zonnetje

Vandaag zet ik een collega samen met zijn vrouw in het zonnetje. Nu denken er dik 600 collega’s, “Zal ik dat zijn?” Nee Melle, jij bent het niet, jij moet het eerst maar eens waar maken, op de Canarische eilanden is wel iets te vinden hoor.  Nee dit keer zet ik collega Bert M in het zonnetje. Bert en zijn vrouw Aly, vliegen regelmatig de wereld over, de ene keer zitten ze in het mooie Chili bij hun zoon Alfred, de volgende keer zitten ze in Dubai bij zoon Erik. Erik is trouwens weer een ex-collega uit mijn BV Veendam tijd.

Bert is nogal actief op Facebook en zo zie ik dus met enige regelmaat, dat hij weer op Schiphol zit, klaar om te vertrekken naar een van deze mooie oorden. Uiteraard kan ik het niet laten om toch even aan de bel te trekken om te zien of er nog ergens leuke theezakjes gescoord kunnen worden.

Nu zitten Bert en ik niet op dezelfde locatie, hij is voornamelijk in Leeuwarden en ik in Groningen, maar zo nu en dan spreken we elkaar en afgelopen week was er een overleg omtrent draaiboeken voor de bijlages van de krant en de verdeling van interne kranten in Groningen. En jullie raden het al, er was ook nog een envelop vol theezakjes voor me. Nieuwe aanwinsten uit beide landen waar ik natuurlijk weer heel blij mee ben.

s’Avonds dus gelijk even kijken of er weer iets tussen zit wat nog niet in mijn verzameling zit en dat was ook dit keer weer het geval, nieuwe Lipton, net weer andere Green Hills en een heel mooi zakje van Mistral, helaas mist hier net de bovenkant. Maar nu is het voor mij weer een uitdaging om van deze Mistral wel een compleet exemplaar te bemachtigen.

Bert en Alie, heel erg bedankt voor deze zakjes en wat mij betreft mogen jullie nog vaak de wereld overvliegen.

Foto’s uit privé collectie Bert M

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − twee =