Thee Beurzen Tips

Soms zijn feestjes toch leuk

Gisteravond avond familie feestje waar ik toch toch wel enigzins gespannen heen ging aangezien ik daar wat mensen zou treffen die niet met mij willen spreken en die mij veel verdriet bezorgen. Maar dit werd een perfect begin van het kerstweekend ondanks de stress die er gistermorgen even was op het werk en men dacht dat ik 100 000 kranten extra had besteld. Gelukkig kon ik iedereen redelijk snel overtuigen van het tegendeel en melden dat ik de aantallen eerder deze week reeds aan de distributie en binnendienst had doorgegeven, wanneer zij er niks mee doen, ja dan kan er wat stress ontstaan bij de mannen van transport.

Om 4 uur werd ik opgehaald door achternicht Karla en samen met haar zoon Jeffrey richting de locatie waar alles plaats ging vinden.  Ach het weerzien met wat neven en nichten was zeer hartelijk en deed me even vergeten dat ik genegeerd werd door anderen. Jammer en zie het zo graag anders, maar de contacten kunnen niet van één kant komen en hier moet ik het dan maar mee doen. Maar wat een zeer geslaagde middag/avond, leuke mensen met wie ik aan tafel zat, weerzien met de moeder van een klasgenootje die al jaren in Schotland woont. Vreselijk veel lol om de zeer onaardige beheerder van dit bedrijf, hij zag het denk ik niet zitten om deze avond nog te moeten werken en er kon dan ook geen enkel lachje af. En dan krijg je steeds meer lol. Harm en Trijn, het was geweldig en we gaan voor de 55. 

Het zakje van vandaag is de laatste in de advent serie van 2016. Wederom een uit Japan die ik de afgelopen weken aan mijn verzameling kon toevoegen. Armijn bedankt voor het shoppen in Tokio. 

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 2 =