Tof weekend

Ben je het ene weekend lekker thuis en geniet van de rust en tijd voor de leuke bezigheden in en rondom mijn huis, het weekend erop is mega druk en staat alles in het teken van allerlei activiteitn buiten de deur.


Afgelopen vrijdag was er voor mij een laatst uitje met mijn vorige afdeling op het werk. Avondje Holland Casino in Leeuwarden. All In gebeuren, dus eerst eten, toen speluitleg en daarna kregen we een bedrag aan fiches en konden we dus op kosten van de werkgever even losgaan. Nou dat ging dus prima, kon naar huis gaan met een leuke winst. Maar ik ben niet binnen hoor, moet gewoon in mijn huis blijven wonen, kan die gewenste boerderij niet kopen en stoppen met werken is ook niet mogelijk.

Dan de zaterdag, toen iets totaal anders, avondje The Clash of the Coverbands. Reeds voor 7 uur werd ik opgehaald door vriendin Linda om samen met haar en dochter Leonie naar Groningen te gaan. Een achttal bands zal daar optreden en de beste van de vakjury en de beste van de publieksjury zal doorgaan en wellicht Paradiso in Amsterdam bereiken. Aangezien de man van Linda haar zus de basgitarist in van de band The Band-its werden vele vrienden en familie opgetrommeld om mee te gaan want er moesten natuurlijk stemmen komen vanuit de publieksjury. Maar wat een te gekke avond, lekker veel meezingen en dansen, andere bands aanmoedigen of afkraken. Gewoon een avondje genieten van heerlijke muziek. Zaten een aantal bands toch wel grotendeels in het zelfde genre. Een was toch wel een behoorlijke uitzondering, een Friese band met wel heel veel heavy metal. Was de een super goed, de ander was soms wel erg slecht. Maar wij kwamen natuurlijk voor The Band-its en zij kregen dus onze steun en nu niet denken dat ik zomaar mijn stem weggeef, nee het is inderdaad een leuke band, zangeres betrekt publiek bij de nummers en deze nummers lopen goed in elkaar over. Niks mis mee.

 

Alleen kregen ze niet genoeg stemmen van de vakjury, dan nog hopen op de publieksjury maar dat zal een zware dobber worden. De band Level Up uit Klazienaveen, komt met 2 bussen vol aanhangers, maar laat dat nu net de band zijn met de dame die het slechtst kan zingen van allemaal en ja hoor, met overmacht gaan ook zij door naar de volgende ronde. Helaas, voor ons geen Culemborg en de weg naar Paradiso. Alleen deze leuke avond, kan niemand me meer afpakken. Linda en Leonie, bedankt voor deze avond en dan maar een keer gewoon naar een optreden van The Band-its.
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 1 =