Theezakjes en Aurikel

Afgelopen dinsdag kwam ik thuis en lag er weer allerlei theezakjes post. Een envelop uit België (bedankt Nancy W), een envelop uit Nijverdal (bedankt Johan) en een plastic zakje met daarin allerlei Teekanne zakjes en zelfs een grote zak met Hysson thee uit Spanje. Was het beide enveloppen duidelijk wie de afzender was, bij het laatste was dit allerminst het geval. Kon niemand bedenken van wie dit kon zijn. Ja wat doe je dan? Je plaatst een oproepje op Facebook en dan maar afwachten of er een reactie komt. 

In de loop van de avond kwam er reeds een reactie, Ina was de gulle gever van dit mooie spul. O wat kan ik dan ontzettend blij worden. Allerlei zakjes die niet in mijn verzameling zitten.

Maar dan wil ik gelijk even terugkomen op deze persoon, want ik mag dan theezakjes verzamelen. Ina verzamelt ook, alleen zijn het geen theezakjes, nee het is iets totaal anders, Ina kweekt en verzamelt Aurikel plantjes. Nu zal menigeen vragen, wat is dat. Ik kan alleen maar zeggen, een klein en fijn plantje waarvan er ook honderden verschillende soorten zijn. Kijk voor meer info op https://nl.wikipedia.org/wiki/Aurikel_ of ga naar https://www.ashwoodnurseries.com/shop/plants/primula-auricula.html .

Omdat we ondertussen bij mij op het werk spraken over Ina en haar plantjes, bedacht ik me ineens dat er ooit een artikel over haar en de plantjes bij ons in de krant heeft gestaan, dus toch maar even zoeken in de Krant van Toen en ja hoor, artikel uit 2009 is gevonden. 

 

En een van de nieuwe aanwinsten, Ina heel erg bedankt 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 2 =