Het aftellen is begonnen

Vandaag is het aftellen begonnen en is het nu de laatste puntjes op de wel bekende i zetten.

Staat de juiste barcode op de krant, de krant die donderdag een zaterdag prijs heeft, is eigenlijk mijn taak niet, maar wanneer het fout gaat ben ik wel de persoon die alles moet oplossen dus vandaag is het controle. Morgen gaan we nadat de krant voor woensdag is opgestart, de prijs eenmalig aanpassen voor de donderdag. Want natuurlijk moet ook de inkoopprijs gelijk zijn een normale zaterdagprijs.
Dit best wel secuur werkje waarin geen fouten gemaakt mogen worden doe ik samen met onze applicatiebeheerder Harrie. 
Dan hebben we natuurlijk nog de wederverkopers, die niet gereageerd hebben op mijn schrijven en dus massaal maandag en dinsdag nog proberen extra kranten te krijgen. Want waar men normaal op een zaterdag 50 kranten verkoopt, gaan dit er nu met gemak 300 worden, want ze het noorden wordt weer net al alle jaren klaargestoomd voor Dr Denker. 
 
Tussen door ook even alles op de rails zetten voor de krant van 31 december met het jaaroverzicht 2015. De Marketing trein rijdt op volle toeren.  Vrije dagen rond Kerst en Oud/Nieuw? Nee dat zit er niet in. Helaas? Nee zeer zeker niet want dit is verre weg het mooiste projekt wat ik doe bij de krant en daar wil je toch bij zijn. Nee dan nemen we lekker in maart of zo een weekje vrij, wanneer de dagen weer langer worden, de tuin weer begint te botten en iedereen lekker aan het werk is en ik mag genieten van vrije dagen.
 
Vandaag wederom een zakje uit mijn eigen collectie, Lupica 2015 uit Japan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + zeventien =