Einde vakantiemodus

Ach wat is dan 3 week, voor je het weet zijn ze weer voorbij en gaat om 6.15 uur de wekker en mag je weer terug in je dagelijkse ritme. Het eerste uur komt er dan weinig uit je handen. Maar daarna zit je ook weer gelijk in het ritme me van cijfertjes, aantallen, facturen en einde campingseizoen. Ondertussen even bijkletsen met de collega’s rondom me, een aantal heb ik dus 6 weken niet gezien, zij kwamen weer toen ik vertrok. Daarnaast een 3tal nieuwe uitzendkrachten. 

Het leuke van terugkomen na de vakantie is toch voornamelijk het binnenkrijgen van de theezakjes, want ze hebben weer aan me gedacht de afgelopen weken. De eerste zakjes die ik dus tegenkwam vandaag, waren de zakjes uit Amerika. Meegenomen door Lidy en Geert. Speciaal gekocht maar ook meegenomen uit hotels en vanaf het vliegveld. Bekende merken maar ook onbekende die ik nog nooit eerder had gezien. Wat weer ontzettend leuk en wat ben ik hier weer blij mee. Lidy en Geert, ik bedank jullie weer voor de ontzettend mooie zakjes. Door jullie ben ik weer een stapje dichter bij de 50 000 zakjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 12 =