Alex Vissering

Afgelopen week kreeg ik een mail van een theezakjes verzamelaar met de vraag wat voor muziek men hier hoort en of dit uit Denemarken oid komt. Nee dus, dit is Alex Vissering, hij komt hier uit de provincie Groningen en zingt voornamelijk over het Groninger Land of zoals wij zeggen, het Grunniger Laand. Zal de komende dagen eens gaan zoeken of er meer muziek van hem te vinden is op het web en dit gaan plaatsen, want het doet mij als Groningse natuurlijk geweldig goed dat ik reacties krijg uit het zuiden en dat men dit zo prachtig vind.

Reacties
Afgelopen zaterdag weer eens naar een concert geweest van hem, nu met zijn band Hollywood Horseshit. Zo goed en wat een feest. Nu zondagmiddag en zit zonder stem dit te tikken. Weer veel te hard mee zitten zingen.
Maria 15-01-2012 @ 12:11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =