Turkse Lipton zakjes

Afgelopen zomer zijn er hier weer allerlei zakken vol met theezakjes binnengekomen, zo ook uit Turkije. Van Marja en Wessel kreeg ik allerlei Lipton zakjes, mijn eerste indruk was, mooi maar denk dat ik er al veel van bezit. Maar vanmiddag heb ik dus toch de zakjes even goed nagekeken en wat blijkt de hele serie was nieuw. Ik had deze zakjes zonder het bekende groene pijltjes logo, ik heb ze met het groene pijltjes logo en het zwarte recycelbaar logo en nu heb ik ze dus ook met alleen het groene pijltjes logo. Dus hetzelfde front zakje met 3 verschillende achterkanten. Een aantal heb ik dubbel. Dus laat eventueel van je horen als je wilt ruilen. Trouwens misschien zijn er onder de verzamelaars ook nog een aantal die een 4de variant zakje bezitten. Zou leuk zijn als jullie dit dan vermelden onder aan dit artikel.


Reacties

Hallo Maria
Ik heb er 4 series van .
zonder tekenens met 1 teken en 2 tekens dqar de minuten in dakika
de vierde serie is voor 1 taal achter1 groen teken en 3-5 minutes er zijn een paar van heb ik mee genomen uit Israel .
groetjes Sjieuwke

Sjieuwke 09-09-2010 @ 18:26

Hoi
Zou je me een scan van de achterkant kunnen mailen? Ik neem aan dat de voorkant gelijk is aan bovenstaande.

Maria 09-09-2010 @ 19:32

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =