Tea Master of London

Afgelopen zaterdag was ik even bij de Ikea in Groningen, maar eens een vrachtje lampen ingeslagen, want deze zijn wel erg duur geworden bij de supermarkt. Dus allerlei modelletjes ingeslagen zodat er weer eens een lampje kapot kan gaan. Ondertussen 2 dozen gekocht, zodat er weer ruilzakjes mee kunnen naar een beurs. Ach en nog wat andere onzin prul, dus gewoon lekker shoppen. Maar dan loop je de winkel uit en kijkt toch nog even bij de theezakjes die er bij de hotdog stand liggen. Ja hoor, ik zie een nieuw glimmend zakje. De Tea Masters of London English Breakfast is glimmend en rechtsboven een nieuw logo. En zo krijgt mijn shopmorgen ineens ook nog een meevaller.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =