Ouderwets gezellig

Eindelijk was het dan weer zover, ik ben naar de eerste internationale beurs in de Bilt geweest. Om 7 uur vertrokken vanuit een miezerig Zuidbroek, maar we hebben er zin in en 2 uur later draaien we de parkeerplaats van “de Duiventil” op. We zijn lekker op tijd, het begint om half 10. Maar bij binnenkomst zien we dat er veel meer verzamelaars op tijd zijn. Het is al hardstikke druk en er wordt al vollop geruild. Lekker een plekje in een hoek gezocht, tassen uitpakken, nog snel even een broodje en het ruilen kan beginnen. 


Saakje Telleman is de eerste en er zullen nog vele volgen. Ook een groot aantal Tsjechen komt aan de beurt. Nu tijdens het tikken van dit verslag weet ik dat een aantal dames nu een heel smeuiig verhaal verwachten over Brillie en Mr. Potlood. Ach laat ik daar maar niet op ingaan. Maar Mr. Potlood was wel heel erg leuk en gezellig. Ondertussen vult mijn grote zak zich snel met allerlei leuke zakjes, complete series maar ook een aantal heel oude Tsjechische zakjes. O wat is het weer heerlijk om hier aan deel te nemen. De zakjes zijn hardstikke leuk maar ook het bijkletsen met Marianne, Joke en al die anderen. En niet te vergeten het onbedaarlijk lachen met en om Mitzie. Wat een heerlijk Deense humor. Tegen half 5 gaan we met 379 zakjes rijker weer richting het hoge noorden. Samen met José super tevreden over de beurs en heerlijk nakletsen. En wie weet dames, misschien gaan we nog wel eens richting Tsjechie.

Met dank aan Marjoke voor de foto’s.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 3 =