Zoeken op het wereldwijde web

Soms heb ik even geen zin in zakjes sorteren en invoeren, dan wil ik zoeken naar nieuwe zakjes, bijzondere zakjes, leuke zakjes, gewoon naar theezakjes. Afgelopen zondag ben ik dus ook weer aan het zoeken geweest en heb weer wat leuks gevonden. Een aantal leuke zakjes met bijbelteksten. Dan stuur ik een mail met het verzoek of ik een doosje kan kopen en of men die naar Nederland wil opsturen. Soms komt er reactie maar vaak hoor je ook helemaal niets. Dat kan natuurlijk aan mijn steenkolen Duits liggen. Ook dit keer hoorde ik dus helemaal niets. Jammer maar helaas, er zal wel geen retourmailtje vanaf kunnen. Alleen kreeg ik dus gisteren zomaar een verrassing. Zonder begeleidende brief of factuur, de bewuste zakjes. Gewoon opgestuurd en mij blij gemaakt met iets nieuws. Ben er dus heel blij mee en er gaat natuurlijk een bedank mailtje in steenkolen Duits retour.

Reacties

Oh, echt een super mooi zakje, wat leuk zeg, zoiets had ik nog niet gezien! Mooie aanwinst.

Myloon 05-03-2009 @ 20:54

Het is een serie van 21 verschillende zakjes. 3 kleuren en van elke 7 verschillende teksten.

Maria 06-03-2009 @ 09:19

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =