Ontzettend leuke doosjes

Soms heb je van die momenten en dan kom je de leukste theedingetjes tegen. Dit keer geen zakje maar een heel klein doosje in de vorm van een boek. Als je het boekje open maakt dan zie je dus het daadwerkelijke zakje zitten. Dit moet dus gelijk toegevoegd worden aan de verzameling. Gelukkig komen dit soort dingen niet dagelijks op mijn pad, want deze kun je niet even in een map bewaren, het gaat bij mij in een grote theetrommel, met allerlei doosjes, piramides en andere vreemdsoortige vormen. Al met al nemen dit soort vormen dus veel meer ruimte in dan de mappen met zakjes. Theepotten en schoteltjes op de vensterbank. Nog even en ik moet maar eens aan verhuizen denken naar een grote Oldambster boerderij. Dan kan ik mijn eigen thee museum beginnen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 4 =