Vakantie zakjes stromen binnen

De vakantie zakjes komen dus geleidelijk aan hier binnen, vaak weet ik wel al dat er wat mee is genomen maar is het nog niet bij mij in huis. Ik zie natuurlijk niet iedereen elke week. Maar afgelopen week kwam er weer wat nieuws uit Duitsland, Griekenland, Spanje, Turkije, Italie en zelfs uit Nederland had men mij nog wat mee kunnen nemen wat nieuw voor mij was. Er is ook nog wat onderweg uit Tsjechie, de Canarische eilanden, Costa Rica en Senegal. Al met al merk ik wel dat er steeds meer mensen aan me denken, de ene neemt een doosje mee, de andere soms wat losse of zelf maar 1 losse. Mensen ga maar lekker weer op vakantie, van mij mag het, maar vergeet niet even te kijken voor me. Dankje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + veertien =