Ruilen en nog eens ruilen

Gisteren 12 mei zijn we weer met een auto vol dames naar het verre Steenbergen afgereisd. Lekker op tijd om 6 uur s’morgens vertrokken en ondanks de hevige stortbuien ging het allemaal super snel. Want om even over 9 reden we de parkeerplaats al op. We waren niet de eersten want onze Belgische theevrienden waren al aanwezig. Na even bij kletsen met Gon en Con Slokkers moesten we gelijk aan de ruil. De Belgen zien de noordelijke dames graag komen want wij hebben natuurlijk veel duits materiaal en dat is bij hun zeer geliefd. Mijn eerste ruil bestond dus ook gelijk uit meer dan 70 zakjes en de 2de was nog iets meer. Dus eigenlijk kon mijn dag om 11 uur al niet meer stuk. Weet niet hoeveel mijn totaal aantal nieuwe zakjes is, maar wel gigantisch veel. Aantal volgt nog wel. Wat het leuke was, dat ik vandaag zelfs eens met Elly kon ruilen. Zij heeft zo mega veel zakjes en vindt nooit iets bij mij, maar dit keer had ik toch een 10 stuks die zij niet had en dan mag je bij haar in de ruilmap kijken, maar dat is dan net een luilekkerland want er zit zoveel in wat ik dan niet heb, maar toch weer iets heel moois gevonden. Tegen kwart over 4 zijn we dus helemaal bepakt en bezakt weer richting het hoge noorden gereden, en dan natuurlijk lekker bij kletsen over de nieuwste aanwinsten, al die verhalen die je hebt gehoord weer bespreken en denken aan toch weer een aantal mensen waarmee je niet hebt kunnen ruilen omdat de dag weer voorbij is gevlogen. Gon en Con, bedankt namens ons allen voor weer een leuke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 17 =