Menterwolde Online

Op de site Menterwolde Online is sinds kort een nieuw item toegevoegd. Hobby en vrije tijd. Ik heb dus gelijk maar even een verhaaltje geplaatst onder het hoofdstuk verzamelen, dat maakt gelijk duidelijk op deze site waarom ik daar theezakje 41 heet. Gelijk kwam er dus een reactie. Het blijkt dus dat op de corso van enige weken terug in Eelde een praalwagen was met een grote theepot en die was helemaal gemaakt van theezakjes. Wil ook jullie deze foto even laten zien. En voor wie zin heeft, mag er ook een maken, ik beloof dat ik dan ook daarvan een foto ga plaatsen.

theepot in Eelde

Reacties

Rectificatie moet zijn, papiercorso te Appingedam september 2006.
Wagen gebouwd door CBS de Citer. Thema van de wagen “High Tea”.

Kees 15-09-2009 @ 15:34

Bedankt voor je reactie. Ik kreeg deze foto toendertijd aangeleverd door iemand met de mededeling dat ze in Eelde deze theepot had gezien. Maar leuk dat je er deze aanvulling alsnog op geeft. Zo merk ik ook steeds maar weer dat het oudere nieuws nog vollop wordt gelezen. Ik ben bezig met het veranderen van deze weblog en om te zetten naar een website. Maar zal dus zeer zeker het oude nieuws ook weer plaatsen.
ps mocht je nog weer eens iets doen met oude theezakjes, zou graag dan in contact komen met jullie en om dit van nabij te volgen.
Groetjes Maria

Maria 16-09-2009 @ 09:02

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − twee =